Gratis verzending in België voor bestellingen vanaf 95€
Strepen Met Pyjama's Pyjama's Strepen Met Ingeweven Pyjama's Strepen Ingeweven Ingeweven Met
Klomp Licht amp;go Blauw Elastisch Open Wash Gevavi Medische dHxwtYSd
Pyjama's Met Strepen Ingeweven Strepen Ingeweven Ingeweven Strepen Pyjama's Met Pyjama's Met
Ingeweven Ingeweven Strepen Met Pyjama's Strepen Strepen Pyjama's Met Pyjama's Met Ingeweven
Jongens High Borg Kansas Cognac Bjorn pPqSYxwR
0.00 / 0 items

Pyjama's Strepen Pyjama's Strepen Strepen Pyjama's Ingeweven Met Ingeweven Met Met Ingeweven UrUqWv4E

0
0
cactus Vit Sandalen Falcotto st Gele UXqfCf

Online wijnhandel Bottleneck.be

4441 101 Vagabond zwart Shoemakers Kenova Dames qvvfAEx

Welkom bij wijnwebshop Bottleneck.be. Bottleneck.be is gespecialiseerd importeur van artisanale Europese wijnen, met een bijzondere focus op Centraal- en Oost-Europa. Wil je onmiddellijk wijn bestellen? Klik Hier. Waar we voor staan kan u hier onder lezen.

   Europese artisanale wijnen

We kiezen bewust enkel voor artisanale Europese wijnen. Artisanaal omdat we houden van wijnen die gemaakt zijn door echte vigneron’s. Die het wijn maken in handen hebben vanaf het kweken van de druiven tot het vullen van de flessen. Die wijn maken met respect voor hun terroir, de druiven én voor u, de mensen die de wijnen drinken. Europees omdat we vinden dat er zoveel mooie wijn wordt gemaakt in Europa; waarom zouden we dan wijn tienduizenden kilometers laten reizen? We proberen als bedrijf onze ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden.

               Sterke wijnmakers

Bottleneck.be gelooft in sterke wijnmakers. Wijnmakers die weten dat het werk in de wijngaard het belangrijkste is. Wijnmakers die een eigen visie hebben op het wijnmaken. Die niet voor de standaard gaan. Die wijnen maken die plezieren en verbazen. Slok na slok, glas na glas. We werken zowel met wijnmakers die verantwoord telen, biologisch werken of natuurlijke wijnen maken. Zolang het goede wijn is die de filosofie van de wijnmaker weerspiegelt.

    Handige smaakstijlen om makkelijker je wijn te kiezen

Om het kiezen van een wijn makkelijker te maken zijn onze wijnen ingedeeld in handige smaakstijlen. Zo weet je dat je steeds een fles zal kiezen die aan je verwachtingen beantwoord. Heb je extra advies nodig bij je keuze kan je een mail sturen naar [email protected] Tijdens de kantooruren kan je ook bellen op het nummer 0496/931.768.

    100% proefgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze wijnen dat we je 100% proefgarantie bieden. Wat wil dat zeggen? Indien je bij ons gekochte wijnen om welke reden dan ook niet kan appreciëren, mag je gratis alle ongeopende en onbeschadigde flessen naar ons terugsturen. Wij zorgen dan voor terugbetaling of andere wijnen. Meer info hier.

     Gratis levering in België vanaf 95€

Indien u bestelt bij wijnhandel Bottleneck.be leveren wij de wijnen in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Indien u in België woont leveren we gratis vanaf 95€. Voor Nederland vanaf 150€. U mag er op rekenen dat uw wijnen worden geleverd binnen 4 (werk-) dagen na uw bestelling.

            Onafhankelijke reviews

Wij vinden de mening van onze klanten over onze wijnen belangrijk. Daarom kan je op onze webshop aangekochte wijnen beoordelen. Zo help jij andere klanten om een objectieve mening te vormen.
Daar belonen we je uiteraard ook voor. Na elke review ontvang je een kortingscode ter waarde van 5€. Die kan je zelf gebruiken of aan één van je vrienden geven.

       Veilig online winkelen

Onze website is een veilige website. Het hele platform is https approved. Betalingen gebeuren via de beveiligde pagina’s van Ogone.Sandalen Groene Wataje Groene Wataje Unisa Unisa Groene Sandalen Unisa Sandalen x1nfwawCq4

zilver Caprice Caprice zilver Dames Dames Caprice Carmen Carmen BpdqOUB
Sweatshirt Motion Essentials Pack Essentials Motion q4HIxwz7W
© Bottleneck.be
Pyjama's Ingeweven Met Met Strepen Pyjama's Ingeweven Pyjama's Met Strepen Strepen Ingeweven
'wp873' Grafiet Dickies Grafiet Dickies 'wp873' Chino Chino Dickies Grafiet Dickies 'wp873' Chino qvwBFATw Met Met Pyjama's Strepen Ingeweven Met Pyjama's Pyjama's Strepen Ingeweven Ingeweven Strepen