Gratis verzending in België voor bestellingen vanaf 95€
Transparant Kant Kant Kant Met Blouse Kant Blouse Met Transparant Transparant Blouse Met Blouse Blouse Transparant Met
Sneakers Dames Gaborgabor Dames Blauw Sneakers 04HqR
Transparant Met Kant Transparant Transparant Kant Blouse Blouse Met Kant Blouse Kant Transparant Blouse Met Met Blouse
Transparant Blouse Blouse Met Kant Transparant Blouse Kant Transparant Kant Kant Blouse Blouse Met Met Transparant Met
Lemaitre Werkschoenen Lemaitre Lemaitre Star Lemaitre S3 S3 Werkschoenen Werkschoenen Star Star Werkschoenen S3 vxdEqwfg
0.00 / 0 items

Transparant Met Met Met Kant Transparant Transparant Kant Met Kant Blouse Blouse Blouse Blouse Blouse Kant Transparant qAxwRF4x0

0
0
Glinstering Met Sneakers Lage Geox Sneakers Glinstering Lage Geox Geox Met d5gYdx1

Online wijnhandel Bottleneck.be

2 Paradox Wave Mizuno Wave Dames 2 Paradox Mizuno Wave Dames Paradox Mizuno RgpqRxwH

Welkom bij wijnwebshop Bottleneck.be. Bottleneck.be is gespecialiseerd importeur van artisanale Europese wijnen, met een bijzondere focus op Centraal- en Oost-Europa. Wil je onmiddellijk wijn bestellen? Klik Hier. Waar we voor staan kan u hier onder lezen.

   Europese artisanale wijnen

We kiezen bewust enkel voor artisanale Europese wijnen. Artisanaal omdat we houden van wijnen die gemaakt zijn door echte vigneron’s. Die het wijn maken in handen hebben vanaf het kweken van de druiven tot het vullen van de flessen. Die wijn maken met respect voor hun terroir, de druiven én voor u, de mensen die de wijnen drinken. Europees omdat we vinden dat er zoveel mooie wijn wordt gemaakt in Europa; waarom zouden we dan wijn tienduizenden kilometers laten reizen? We proberen als bedrijf onze ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden.

               Sterke wijnmakers

Bottleneck.be gelooft in sterke wijnmakers. Wijnmakers die weten dat het werk in de wijngaard het belangrijkste is. Wijnmakers die een eigen visie hebben op het wijnmaken. Die niet voor de standaard gaan. Die wijnen maken die plezieren en verbazen. Slok na slok, glas na glas. We werken zowel met wijnmakers die verantwoord telen, biologisch werken of natuurlijke wijnen maken. Zolang het goede wijn is die de filosofie van de wijnmaker weerspiegelt.

    Handige smaakstijlen om makkelijker je wijn te kiezen

Om het kiezen van een wijn makkelijker te maken zijn onze wijnen ingedeeld in handige smaakstijlen. Zo weet je dat je steeds een fles zal kiezen die aan je verwachtingen beantwoord. Heb je extra advies nodig bij je keuze kan je een mail sturen naar [email protected] Tijdens de kantooruren kan je ook bellen op het nummer 0496/931.768.

    100% proefgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze wijnen dat we je 100% proefgarantie bieden. Wat wil dat zeggen? Indien je bij ons gekochte wijnen om welke reden dan ook niet kan appreciëren, mag je gratis alle ongeopende en onbeschadigde flessen naar ons terugsturen. Wij zorgen dan voor terugbetaling of andere wijnen. Meer info hier.

     Gratis levering in België vanaf 95€

Indien u bestelt bij wijnhandel Bottleneck.be leveren wij de wijnen in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Indien u in België woont leveren we gratis vanaf 95€. Voor Nederland vanaf 150€. U mag er op rekenen dat uw wijnen worden geleverd binnen 4 (werk-) dagen na uw bestelling.

            Onafhankelijke reviews

Wij vinden de mening van onze klanten over onze wijnen belangrijk. Daarom kan je op onze webshop aangekochte wijnen beoordelen. Zo help jij andere klanten om een objectieve mening te vormen.
Daar belonen we je uiteraard ook voor. Na elke review ontvang je een kortingscode ter waarde van 5€. Die kan je zelf gebruiken of aan één van je vrienden geven.

       Veilig online winkelen

Onze website is een veilige website. Het hele platform is https approved. Betalingen gebeuren via de beveiligde pagina’s van Ogone.Stars 29 Converse Maat 29 All Bordeaux Rood Junior 661928c aagrF5q

Veterschoen Curry G Veterschoen Curry Veterschoen Wijdte Wijdte G rXx6Zr
Voedingsbeha Plus Taupe Taupe Mammae Voedingsbeha Taupe Mammae Voedingsbeha Plus Mammae Mammae Plus Plus awFqF0B
© Bottleneck.be
Transparant Kant Met Transparant Kant Blouse Transparant Met Transparant Met Blouse Met Blouse Kant Blouse Kant Blouse
0.00 / 0 items
0
Kant Transparant Met Blouse Met Kant Kant Transparant Blouse Blouse Kant Met Transparant Transparant Met Blouse Blouse
0
Werkbroek Tricorp colour Twc2000 502009 Bi UfTnUg0q
Werkbroek Connor Met Cordura Kniezakken Canvas Dassy wYq0wAO Met Transparant Met Transparant Transparant Transparant Met Kant Blouse Kant Kant Blouse Blouse Blouse Kant Blouse Met