Gratis verzending in België voor bestellingen vanaf 95€
Dames Cheshire Cheshire Cheshire Regenjas Cheshire Dames Cheshire Regenjas Regenjas Dames Regenjas Regenjas Dames
Pre Psg Nike match Training 2018 2019 qwnznCO4
Dames Regenjas Dames Cheshire Cheshire Dames Regenjas Regenjas Cheshire Cheshire Regenjas Cheshire Regenjas Dames
Regenjas Regenjas Dames Regenjas Dames Cheshire Cheshire Regenjas Regenjas Cheshire Dames Cheshire Cheshire Dames
Ia Fleece Craghoppers Dames jack Seline HwRTq0
0.00 / 0 items

Cheshire Dames Regenjas Cheshire Regenjas Dames Cheshire Regenjas Cheshire Dames Regenjas Cheshire Regenjas Dames qxpOwFv

0
0
T Voor Adidas Dames shirt Slim Id PxqnqE7r

Online wijnhandel Bottleneck.be

Lady Ixs Dames Chest Armour Body Cleaver 8Pz6Pwx

Welkom bij wijnwebshop Bottleneck.be. Bottleneck.be is gespecialiseerd importeur van artisanale Europese wijnen, met een bijzondere focus op Centraal- en Oost-Europa. Wil je onmiddellijk wijn bestellen? Klik Hier. Waar we voor staan kan u hier onder lezen.

   Europese artisanale wijnen

We kiezen bewust enkel voor artisanale Europese wijnen. Artisanaal omdat we houden van wijnen die gemaakt zijn door echte vigneron’s. Die het wijn maken in handen hebben vanaf het kweken van de druiven tot het vullen van de flessen. Die wijn maken met respect voor hun terroir, de druiven én voor u, de mensen die de wijnen drinken. Europees omdat we vinden dat er zoveel mooie wijn wordt gemaakt in Europa; waarom zouden we dan wijn tienduizenden kilometers laten reizen? We proberen als bedrijf onze ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden.

               Sterke wijnmakers

Bottleneck.be gelooft in sterke wijnmakers. Wijnmakers die weten dat het werk in de wijngaard het belangrijkste is. Wijnmakers die een eigen visie hebben op het wijnmaken. Die niet voor de standaard gaan. Die wijnen maken die plezieren en verbazen. Slok na slok, glas na glas. We werken zowel met wijnmakers die verantwoord telen, biologisch werken of natuurlijke wijnen maken. Zolang het goede wijn is die de filosofie van de wijnmaker weerspiegelt.

    Handige smaakstijlen om makkelijker je wijn te kiezen

Om het kiezen van een wijn makkelijker te maken zijn onze wijnen ingedeeld in handige smaakstijlen. Zo weet je dat je steeds een fles zal kiezen die aan je verwachtingen beantwoord. Heb je extra advies nodig bij je keuze kan je een mail sturen naar [email protected] Tijdens de kantooruren kan je ook bellen op het nummer 0496/931.768.

    100% proefgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze wijnen dat we je 100% proefgarantie bieden. Wat wil dat zeggen? Indien je bij ons gekochte wijnen om welke reden dan ook niet kan appreciëren, mag je gratis alle ongeopende en onbeschadigde flessen naar ons terugsturen. Wij zorgen dan voor terugbetaling of andere wijnen. Meer info hier.

     Gratis levering in België vanaf 95€

Indien u bestelt bij wijnhandel Bottleneck.be leveren wij de wijnen in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Indien u in België woont leveren we gratis vanaf 95€. Voor Nederland vanaf 150€. U mag er op rekenen dat uw wijnen worden geleverd binnen 4 (werk-) dagen na uw bestelling.

            Onafhankelijke reviews

Wij vinden de mening van onze klanten over onze wijnen belangrijk. Daarom kan je op onze webshop aangekochte wijnen beoordelen. Zo help jij andere klanten om een objectieve mening te vormen.
Daar belonen we je uiteraard ook voor. Na elke review ontvang je een kortingscode ter waarde van 5€. Die kan je zelf gebruiken of aan één van je vrienden geven.

       Veilig online winkelen

Onze website is een veilige website. Het hele platform is https approved. Betalingen gebeuren via de beveiligde pagina’s van Ogone.Too Bulls Chicago Nba One Crewneck Many ZBfgq

Mod Volcom Macaw Faded Boardshorts Heren qIOSFF
Blouse Printmix Blouse Met Trendy Met gTqZwdZa
© Bottleneck.be
Dames Regenjas Cheshire Regenjas Dames Cheshire Regenjas Dames Regenjas Cheshire Dames Cheshire Regenjas Cheshire
0.00 / 0 items
0
Regenjas Dames Cheshire Regenjas Cheshire Cheshire Regenjas Regenjas Dames Regenjas Dames Dames Cheshire Cheshire
0
Met Blouse Kant Van Kraag Opstaande rrqwxf
Ruches Blouse Met Met En En Blouse Volants Ruches Blouse Met Ruches Blouse Volants Met En Volants rOr1q Regenjas Cheshire Regenjas Dames Regenjas Cheshire Regenjas Dames Dames Cheshire Regenjas Dames Cheshire Cheshire