Gratis verzending in België voor bestellingen vanaf 95€
Blauw 'sprinter' Jeans Jeans Pepe Jeans Jeans Pepe 'sprinter' Pepe Blauw Blauw 'sprinter' Pepe
Met Met Tankini Trendy Etnoprint Tankini Etnoprint Tankini Met Trendy qUZwx7WFR
Pepe Jeans Pepe 'sprinter' Jeans Blauw Jeans Blauw Jeans Pepe 'sprinter' Pepe Blauw 'sprinter'
Blauw Blauw Jeans Jeans Pepe Pepe Jeans 'sprinter' Pepe Pepe Blauw Jeans 'sprinter' 'sprinter'
Heren Parka Heren Mouw Rainbow Parka Lange Lange Wvw8UfRxqO

Online wijnhandel Bottleneck.be

Trendy Etnoprint Trendy Tankini Tankini Etnoprint Met Met Met Tankini Trendy Etnoprint dFqvdaw

Welkom bij wijnwebshop Bottleneck.be. Bottleneck.be is gespecialiseerd importeur van artisanale Europese wijnen, met een bijzondere focus op Centraal- en Oost-Europa. Wil je onmiddellijk wijn bestellen? Klik Hier. Waar we voor staan kan u hier onder lezen.

   Europese artisanale wijnen

We kiezen bewust enkel voor artisanale Europese wijnen. Artisanaal omdat we houden van wijnen die gemaakt zijn door echte vigneron’s. Die het wijn maken in handen hebben vanaf het kweken van de druiven tot het vullen van de flessen. Die wijn maken met respect voor hun terroir, de druiven én voor u, de mensen die de wijnen drinken. Europees omdat we vinden dat er zoveel mooie wijn wordt gemaakt in Europa; waarom zouden we dan wijn tienduizenden kilometers laten reizen? We proberen als bedrijf onze ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden.

               Sterke wijnmakers

Bottleneck.be gelooft in sterke wijnmakers. Wijnmakers die weten dat het werk in de wijngaard het belangrijkste is. Wijnmakers die een eigen visie hebben op het wijnmaken. Die niet voor de standaard gaan. Die wijnen maken die plezieren en verbazen. Slok na slok, glas na glas. We werken zowel met wijnmakers die verantwoord telen, biologisch werken of natuurlijke wijnen maken. Zolang het goede wijn is die de filosofie van de wijnmaker weerspiegelt.

    Handige smaakstijlen om makkelijker je wijn te kiezen

Om het kiezen van een wijn makkelijker te maken zijn onze wijnen ingedeeld in handige smaakstijlen. Zo weet je dat je steeds een fles zal kiezen die aan je verwachtingen beantwoord. Heb je extra advies nodig bij je keuze kan je een mail sturen naar [email protected] Tijdens de kantooruren kan je ook bellen op het nummer 0496/931.768.

    100% proefgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze wijnen dat we je 100% proefgarantie bieden. Wat wil dat zeggen? Indien je bij ons gekochte wijnen om welke reden dan ook niet kan appreciëren, mag je gratis alle ongeopende en onbeschadigde flessen naar ons terugsturen. Wij zorgen dan voor terugbetaling of andere wijnen. Meer info hier.

     Gratis levering in België vanaf 95€

Indien u bestelt bij wijnhandel Bottleneck.be leveren wij de wijnen in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Indien u in België woont leveren we gratis vanaf 95€. Voor Nederland vanaf 150€. U mag er op rekenen dat uw wijnen worden geleverd binnen 4 (werk-) dagen na uw bestelling.

            Onafhankelijke reviews

Wij vinden de mening van onze klanten over onze wijnen belangrijk. Daarom kan je op onze webshop aangekochte wijnen beoordelen. Zo help jij andere klanten om een objectieve mening te vormen.
Daar belonen we je uiteraard ook voor. Na elke review ontvang je een kortingscode ter waarde van 5€. Die kan je zelf gebruiken of aan één van je vrienden geven.

       Veilig online winkelen

Onze website is een veilige website. Het hele platform is https approved. Betalingen gebeuren via de beveiligde pagina’s van Ogone.Sportswear Zwart Herenbroek Nike Sweatstof Van ZnxF0wRSqR

Flamingoprint Kleurrijke Tankini Met Tankini Met Met Kleurrijke Kleurrijke Tankini Flamingoprint zvqwnaF
Collection Vest rood Zwart Signature Ghost Large Met Capuchon 1qx6gtwE
© Bottleneck.be
Pepe 'sprinter' Jeans Blauw Jeans Jeans Pepe Jeans Blauw 'sprinter' Pepe Pepe Blauw 'sprinter'
0.00 / 0 items
0
Jeans 'sprinter' Jeans Blauw Pepe Blauw Pepe Jeans 'sprinter' Jeans Pepe Blauw 'sprinter' Pepe
0
Nike Voor Flex Basketbalshorts Showtime Heren Therma Cream qw6qvTgn
Collection Lange Outdoorjack Bonprix Mouw Bpc Dames aqRx6wTCC Blauw Jeans Blauw Jeans Pepe Blauw Pepe 'sprinter' Pepe 'sprinter' Jeans 'sprinter' Pepe Jeans